EHBO cursus Zierikzee

Partner in veiligheid

Controles aan huis

Verhelp de ergste situaties

Home » EHBO cursus Zierikzee

Gaat u binnenkort starten met een EHBO cursus nabij Zierikzee? Op die manier garandeert u veiligheid aan al uw werknemers en bezoekers in uw bedrijf. Daar zorgen we voor bij BENRO opleidingen. Alle cursussen die u bij ons volgt voldoen aan de wetten van de overheid, Oranje Kruis, NNR en NIBHV. Hierdoor weet u zeker dat u alles leert wat nodig is tijdens een noodsituatie.

Hoe te handelen in een noodsituatie leert u tijdens een EHBO cursus nabij Zierikzee

Op het moment dat u start met de volledige EHBO cursus nabij Zierikzee leer u over de juiste manier van handelen in verschillende situaties. Om die reden bestaat de opleiding daarom uit diverse onderdelen, zoals:

  • Reanimatie
  • Beademing
  • Verbandeler
  • AED

Tijdens de EHBO cursus nabij Zierikzee doen we ons best om een zo realistisch beeld van de situatie te schetsen. Zo zijn er lotus slachtoffers aanwezig tijdens de training.

Schaf de juiste materialen aan

Heeft u onze EHBO cursus nabij Zierikzee afgerond? Dan is het nu zaak dat u uw kantoor voorziet van de juiste materialen. Denk bijvoorbeeld aan een AEDblusmiddelen en een verbandtrommel. Deze schaft u eenvoudig bij ons aan. Voor vragen zijn we bereikbaar via 0111 – 652623.

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht